allods , bg , gild , build , warriror , mege , summoner , warden , psionicist , paladin , healer , video , pvp , wepans , armors
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!

Кораби за пътешествие в астрала

Picture
С достигането на 35 ново (level) всеки има бъзможност да си построи свои кораб . Това става като се получите 3 лиценза от 3-те раси  и 1500 голд . А удобренията се получават от quests . С помоща на кораб се изпулняват специални задачи , от който може да получите легендарни брони и оръжия .

Построяване на кораб

Зада построите кораб ви трябват 3 лиценза (свободни търговци , историци и демони ) и 1500 голд .Зада получите 3-те лиценза трянва да изпулните поредица от трудни задачи . Всички лицензи можете да получите с достигането на 38-39 lvl . За построяването на , кораба след като сте сабрали всичко необходимо за целта са нужни 100 реални дни .Съществуват обаче ,  задачи с който може да ускорите строежа .Те могат да се изпулняват по 1 пут на ден . С помоща на тези задачи кораба може да бъде построен за около 30 дена .

Оборудване

Щтит

Picture
Защитава кораба при нападение в астрала .Щита поглъща определен брои побреждане .В астрала можете да бъдете атакувани от астрални мобове , както и от друг кораб .Щита трябва да се следи и да буде поправян периодично с помоща на предасянето на гоблин до селта . На кораба имате на разположение 3 гоблина с кото трябва да поправяте повредите по кораба .

Визор

Picture
С негова помощ можете да узнаете състоянието на вражески кораб или да направите хитри маневри ,както и  може да намерите слабото място на противника . С негова помощ можете да сканирате местноста и да намерите мобове .

Рул височсна

Picture
Позволява предвижване по вертикала по време на полета , но не се използва много често . Може да се използва за избягване на вражески еденици , но дали е от полза е спорно .

Рул направление

Picture
Позволява да маневрирате по време на полета т.е. да се предвижвате надясно и наляво .

Пушки

Picture
Позволяват да унищожавате мобове и вражески кораби , който се изпречат на вашия път . Н кораба съществуват няколко пъшки , с които всеки може да открие огън по враг . С тях се стреля периодично и при всеки изтрел пушката губи енергия . При изчерпване на енергията тя може да бъде въстановена с помоща на гоблини работници , който се намират на вашия кораб .

 Мощтни Оръжия

Picture
Тези оръжия са разположени на носа на коваба и са доста по мощтни от пушките . Но след всеки изтрел трябва да бъдат поправени и с тях по трудно се оцелва целта .

Двигател

Picture
От двигателя зависи скороста и ускорението на кораба . Трябва да бъде поправян периодично .

Реактор

Picture
Реактора е сърцето на корава , който доставя енергия до всички устройства на него .Реактора се нагрява и е необходимо доста често да бъде охлажван с помоща на гоблините работници .

Гоблини - работници

Picture
Използват се да ремонтират всички устройства намиращи се на астралния кораб . Зада използвате 1 гоблин просто трябва да се преближите до него и да натиснете клавиша "Z" на вашата клавиатура . Когато натиснете този бътон вие зграбчвате гоблина и го пренасяте до устройството за ремонт и го поставяте бърху него с помоща на същия клавиш .

Навигатор

С помоша не навигатора можете да откривате острови който са в близост до вас . както и за по добро управление на по вашия маршрут
При полет ако нещо се обърка или бъдете нападнати от враг и неусоеете да реагирате навреме , то корабут ви ше бъде унищожен .
Picture

Ремонт

Когато корабът бъде онищожен може да бъде ремонтиран в завизимост от количеството живот на корава . За всеки процент здраве се заплаща 1,9 голд и се изчаква 30 монути .За пулен ремонт трябва да се заплати 190 голд и да се изчака 50 часа .
Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!!
allods , bg , gild , build , warriror , mege , summoner , warden , psionicist , paladin , healer , video , pvp , wepans , armors